SUNDAY IS FUNDAY

Hei og god kveld til alle dere.
Jeg vet jeg ikke har vært så flink til å blogge og det må jeg virkelig beklage men jeg kan si at jeg er mer aktiv på instagram så bare å følge meg på h3nriette.

Disse dagene denne uken har vært herlig, først og fremst så var jeg på one direction konsert med lillesøsteren min og det var bare utrolig kos. Og resten av uken har jeg bare storkost meg ufattelig mye! Var faktisk på date på onsdagen, det gikk kjempe fint. Det har ikke vært så mye pent vær i det siste men nå kom solen over her jeg bor så nå blir det snart grillmat og kos med familien resten av kvelden.

Dette var kort oppsumert av hvordan uken min har vært og foregått. Jeg tror at skolepc'en min er på vei til å ta kvelden nå snart, men skal legge ut bilder fra uken senere i kveld eller i morgen med mobilen.


Hvordan har din uke vært?  2 kommentarer på "SUNDAY IS FUNDAY"

Postet av: Mathea Sophie
Fin blogg:)
12.05.2013, 19:05
URL: http://matheasophie.blogg.no
Postet av: <3 XFLWRPWR - Mote & Fotografering
helt grei :-)
12.05.2013, 19:15
URL: http://www.xflwrpwr.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg heter da Henriette Sveberg og er 17 år gammel, og på bloggen min får du et innblikk av hverdag, mote, meninger, inspirasjon og mer.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsorer: henriettesveberg@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits