Soon work

Da er det på tide med å pakke bagen og gjøre seg klar for jobb. Solen skinner ute og jeg skal sitte inne i 3 timer, etter det skal jeg nemlig på kino med pappa og lillebroren min. Skal se fast and furious 6, jeg har hørt den er bra så har høye forventninger til den.

Nå har jeg begynt å blogge fra pc'en også men jeg må dessverre levere inn denne snart for slutter på skolen dette året, det blir utrolig deilig å jobbe i stedet når jeg har null motivasjon til skolen. Først og fremst gleder jeg meg helt sinnsykt til sommerferien, den blir så utrolig bra med mange bra folk. Er så utrolig klar for sommerferie, solfylte dager, gå i shorts og legge seg ut på verandaen og slikke sol hele dagen.

Nå får jeg se å gjøre meg klar for jobb, kommer muligens et blogginnlegg fra mobilen min siden jeg skal ikke ta med meg pc'en til pappa. Blir pc fri hele helgen!

Hva skal du gjøre i sommerferien? Flere som gleder seg til sommerferien?


 


  1 kommentarer på "Soon work"

Postet av: mheart95
Ja, gleder meg :D
27.05.2013, 17:46
URL: http://mheart95.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg heter da Henriette Sveberg og er 17 år gammel, og på bloggen min får du et innblikk av hverdag, mote, meninger, inspirasjon og mer.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsorer: henriettesveberg@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits