HELLO JUNE

Åååh jeg bare elsker været nå for tiden, masse sol men jeg må dessverre tilbringe noe av dagene mine på å sitte inne å forberede meg til eksamen sånn som i dag. Jeg har nemlig eksamen i morgen og jeg er så frustrert for jeg klarer ikke å konsentrere meg. Er det noen som har bra tips på å få tilbake konsentrasjonen? For jeg trenger den virkelig nå...Hjelp?

Jeg beklager virkelig for null blogging nå, det er mye som foregår og jeg forbereder meg til å gjøre siste innspurt på skolen. Er ikke mange ukene til sommerferien og det gleder jeg meg så sinnsykt til. Ikke minst slippe å tenke på å stå opp tidlig, slippe å dra på skolen. Det jeg gleder meg til nå er å starte å jobbe i stedet for å sitte inne på en skole i 6 timer.

De siste dagene mine har bare gått til skole, teorikurs og ta det med ro før eksamen som å bade i bassenget og bare ligge å slikke sol. Jeg har dessverre ikke mange spennende bilder som jeg har tatt, men kan vel dele litt med dere. Hvis ikke kan dere fremdeles følge meg på instagram for der får dere nok mer oppdateringer om hva som foregår enn her.

Dette blir et lite kort usaklig innlegg for jeg må tilbake til eksamens forbredelsene mine, dette kommer til å ta hele dagen..gleder meg til å bli ferdig! Jeg er først i morgen også, det blir godt å bli ferdig fort med det. 

 

 


  0 kommentarer på "HELLO JUNE"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg heter da Henriette Sveberg og er 17 år gammel, og på bloggen min får du et innblikk av hverdag, mote, meninger, inspirasjon og mer.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsorer: henriettesveberg@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits