GOD MORGEN

God morgen alle sammen! Da er dagen for eksamen her, og jeg er tidlig oppe...Våknet faktisk 04 i dag men da får jeg god tid til å øve.

Hva skal jeg gjøre etter eksamen i dag? Tja jeg tenker jeg skal dra å trene når jeg er ferdig med eksamen, det blir kjempe deilig. Har vært ute av trening nå en god stund pga jeg har vært mye syk og jeg pådro meg en halsbetennelse for ikke så lenge siden. Kjipt har det vært, men nå skal det bli deilig å komme tilbake! Jeg vet ikke hva mer, men jeg vet at jeg har fri en hel uke fra skolen nå og det skal nytes når det er fint vær.

Jeg har kjøpt inn litt nytt i klesskapet mitt som jeg kan vise dere! Men nå skal jeg trekke meg tilbake til eksamensøvingen.

Ha en fantastisk dag alle sammen 


  1 kommentarer på "GOD MORGEN"

Postet av: Martine Kristine Sminke & Skjønnhet
Hei!

Har nå trukket ukens blogg som du er med på, så du kan ta en titt innom om du vil se om det hvem som ble :)

(Bilde & Link i sidemenyen min)
09.06.2013, 20:47
URL: http://martinekristine.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg heter da Henriette Sveberg og er 17 år gammel, og på bloggen min får du et innblikk av hverdag, mote, meninger, inspirasjon og mer.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsorer: henriettesveberg@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits