Fuck it, det er sommer

Det suger veldig å ha halsbetennelse når jeg har sommerferie og jeg har ikke lang sommerferie igjen for jeg skal nemlig begynne å jobbe 5 august. Nå er jeg på bedringsvei og det er godt! Jeg ville bare si at slottsfjell var helt rått og det vil jeg gjerne være med på igjen, bare huske på mer klær om kvelden denne gangen for det var det som gjorde at jeg ble syk.

Over til noe annet, jeg skal legge ut flere innlegg fra både kroatia og slottsfjell, men jeg må bare bli ordentlig frisk først. Nå skal jeg legge meg og sove, jeg sover utrolig lite nå som jeg er syk med feber og halsvondt men heldigvis bedre enn her om dagen da jeg så vidt klarte å prate. Nok om det, ganske usaklig innlegg men takk for meg nå legger jeg meg!

Noen som har hatt en fin sommerferie så langt?


  0 kommentarer på "Fuck it, det er sommer"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg heter da Henriette Sveberg og er 17 år gammel, og på bloggen min får du et innblikk av hverdag, mote, meninger, inspirasjon og mer.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsorer: henriettesveberg@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits