TGIF

Endelig fredag! Jeg har ikke vært på jobb de 2 dagene her så helg for meg, hehe grunnen til det er at jeg har hatt en god venn som har stått ved siden av senga(bøtte)...men jeg er på bedringsvei og har fått i meg litt mat nå. Uansett jeg skulle bare informere at jeg kommer med et innlegg om innkjøpene fra oslo når jeg var der sist. Enn så lenge såå får vi nyte og lese gamle innlegg i mens, det skal jeg for å få litt inspirasjon til å blogge litt mer og se hva jeg kan endre på ved bloggingen min. Ellers trives jeg i jobben min!

Tar et gammelt bilde! Nå er jeg usminket og ufresh! Tenkte jeg skulle hive meg i dusjen straks. Ha en god fredag folkens! 

Hva skal du gjøre i helgen som er spennende?


  2 kommentarer på "TGIF"

Postet av: Katrine
Skal slappe av og jobbe på søndag :)
30.08.2013, 17:19
URL: http://katrinekri.blogg.no
Postet av: R0sey
Er faktisk ikke sikker på hva jeg skal gjøre :)
30.08.2013, 18:40
URL: http://r0sey.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg heter da Henriette Sveberg og er 17 år gammel, og på bloggen min får du et innblikk av hverdag, mote, meninger, inspirasjon og mer.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsorer: henriettesveberg@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits