GOOD MORNING

God morgen og god onsdag. Vi er midt i uken og jeg synes dagene bare flyr avgårde, i dag skal jeg på lærlingtreff for å vite litt mer om hvordan det er å være lærling osv! Jeg trives å være lærling, det er deilig å jobbe i stedet for å drasse meg selv på skolen når jeg ikke har motivasjon til å fullføre skoleåret. Mine andre planer for i dag er at jeg skal trene litt, jeg har vært sløv på å trene men NÅ må det få være nok for nå skal jeg få like bra motivasjon som jeg hadde før sommerferien. Det blir kjempe deilig å få kommet i gang med det! Etter trening blir det vel en tur til en god venninne og vi skal gjøre klar bilen hennes til russetiden, den tiden blir bra selv om jeg blir vandreruss så har vi bilen hennes til treffene.  Jeg hadde faktisk INGEN planer å bli russ, det var fordi jeg skulle spare penger til leilighet i stedet men jeg har tenkt litt og man er russ bare en gang så da ble det til at jeg blir russ men samtidig prøver å spare litt av pengene mine til leilighet ved siden av.

Noen andre som skal være russ 2014?


  5 kommentarer på "GOOD MORNING"

Postet av: Katrine
Var russ 2012 :)
04.09.2013, 08:01
URL: http://katrinekri.blogg.no
Postet av: Linn
Jeg skal også være russ :) ha en fin dag du også :)
04.09.2013, 08:24
URL: http://blondekakemonstre.blogg.no
Postet av: helene simensen
var russ 2011 jeg :)
04.09.2013, 09:44
URL: http://helenessimensen.blogg.no
Postet av: Ida Martine
ja, jeg skal være russ neste år :-D
04.09.2013, 17:58
URL: http://www.idafla.blogg.no
Postet av: henriettesveberg
Ida Martine: Moro da! :D
05.09.2013, 06:27
URL: http://h3nriettesveberg.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg heter da Henriette Sveberg og er 17 år gammel, og på bloggen min får du et innblikk av hverdag, mote, meninger, inspirasjon og mer.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsorer: henriettesveberg@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits