NEW IN

I går var jeg en tur i byen, så fant jeg en utrolig fin klokke(den minnet meg om michael kors klokken) så jeg kjøpte den og den er utrolig deilig å ha på! Jeg har ikke vist det på bloggen men her kommer noen bilder av tattoveringen jeg har tatt. Den er vel 4 uker gammel ellernoe nå og jeg elsker den utrolig mye! Selv om det er mange som har den og den er på en måte "brukt" opp så er jeg utrolig fornøyd med den.


Elsker klokka og rødt er jo høstens farge i år!


Hva synes du? Har du tattovering?


  3 kommentarer på "NEW IN"

Postet av: memoria
Jeg vet ikke om du er klar over det, og håper ikke dette kommer som et sjokk på deg, men det er en skrivefeil i den tattoveringen. "Dosen't" er feil - det staves "Doesen't". Det mangler en E. Dette er noe man viiirkelig burde kunne som tattovør, og noe jeg synes du burde klage på og prøve å få rettet opp i (kanskje de kan gjøre det gratis). Med mindre tattovøren tok utgangspunkt i et bilde/tekst du selv hadde med og skrivefeilen er derfra?
05.09.2013, 07:55
URL: http://memoria.blogg.no
Postet av: memoria
Jeg mente selvsagt at det staves "Doesn't". E-en din er på feil sted :)
05.09.2013, 08:25
URL: http://memoria.blogg.no
Postet av: henriettesveberg
memoria: Jeg er ganske klar over det heheh men tusen takk som sier i fra om det :) Jeg tenkte ikke over det før jeg var ferdig å bli tattovert, da ei kommenterte det! :) Men har faktisk ikke fått så mange kommentarer på at det er skrevet feil, har mest fått vite at den er kjempe fin :) Tattovøren tok utgangspunkt fra et bilde jeg hadde med men jeg tenker ikke over at det har skrevet feil, er kjempe fornøyd med den :)
05.09.2013, 20:25
URL: http://h3nriettesveberg.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg heter da Henriette Sveberg og er 17 år gammel, og på bloggen min får du et innblikk av hverdag, mote, meninger, inspirasjon og mer.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsorer: henriettesveberg@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits