TRAVLE DAGER

Hei og hopp! Jeg beklager det med lite blogging og ikke fått lagt ut innkjøpene fra oslo. Jeg har veldig travle dager som består av å dra på jobb, hjem å spise, trening og til slutt legge meg. Jeg rekker så vidt å blogge, jeg er så sliten etter å ha trent pluss jobb så det beklager jeg virkelig! Uansett, til helgen blir det internettfri igjen og det blir deilig. Jeg setter faktisk mer pris på helgene nå siden jeg ikke kommer til å få noe høstferie osv så der er dere som går på skole heldige med ennå så nyt det ennå når dere kan for plutselig tar det slutt. I skrivende stund så er jeg på vei til å legge meg, øynene glipper igjen og jeg gjesper som bare det. Håper dere har hatt en kjempe fin dag og snart er det helg, ikke helt for meg da siden jeg skal jobbe litt på lørdag også. 


Slenger med et bilde fra mai i år! Savner sommeren noe helt sykt men høsten er virkelig en fin tid på året også.

 


  0 kommentarer på "TRAVLE DAGER"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg heter da Henriette Sveberg og er 17 år gammel, og på bloggen min får du et innblikk av hverdag, mote, meninger, inspirasjon og mer.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsorer: henriettesveberg@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits