22.09.2013

Hei og god søndag! Nå i skrivende stund ligger jeg i senga og slapperav. Deilig å bare slappe av til tider også når ukene bare går i ett sett hver eneste dag og jeg ikke får satt meg ned og kost meg ordentlig med en kopp te ellernoe! Nå er det virkelig høst ute og jeg har vært innom urban(I går) da kjøpte jeg meg nemlig 4 stk med luer fra carhart! Jeg elsker de luene, utrolig deilige og bruke nå om høsten og vinteren. I dag har det vært en stille og rolig dag, stod opp sent(ENDELIG), jeg pleier å våkne opp 8 i helgene uansett og står opp 6 i hverdagene så det var deilig å sove litt ekstra lenge i dag. Kjører sminkefri dag på søndagene, elsker søndager!

Hva synes du om carhart luene?


  0 kommentarer på "22.09.2013"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg heter da Henriette Sveberg og er 17 år gammel, og på bloggen min får du et innblikk av hverdag, mote, meninger, inspirasjon og mer.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsorer: henriettesveberg@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits