Lille prinsen

Da har vi fått oss valp, den er bare mega nydelig! Rasen heter russisk bolonka, og den blir ikke kjempe stor. En skikkelig sofagris, men også en med mye energi i ?? alle bilder er tatt av meg. Hunden heter moritz men vi sier morris!


  2 kommentarer på "Lille prinsen"

Postet av: Andrea
Hallo!!!! Må bare starte med si at siden din er til veldig veldig veldig stor glede for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de flinkeste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!
02.10.2013, 20:10
URL: http://bit.do/vinn-ipad
Postet av: henriettesveberg
Andrea: Hallo du! Så utrolig koselig og søtt sagt av deg, nå ble jeg utrolig glad :D Du er utrolig søt da!
Hehe det kan jeg gjøre, skal sjekke det ut og muligens kan jeg skrive det på bloggen vettu. Bare å komme med noen forslag om hva jeg skal blogge om, jeg setter utrolig pris på sånt og så søte kommentarer :D
02.10.2013, 20:54
URL: http://h3nriettesveberg.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg heter da Henriette Sveberg og er 17 år gammel, og på bloggen min får du et innblikk av hverdag, mote, meninger, inspirasjon og mer.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsorer: henriettesveberg@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits