SISTE DAG I OKTOBER

I dag er det siste dag i oktober, i morgen er det november allerede! Herlighet dagene bare raser avgårde føler jeg. Uansett jeg har det travelt i dagene og jeg skal være helt ærlig men jeg legger meg tidlig hver dag. Ikke i dag siden jeg har fri fra jobb i morgen og det er kjempe deilig. Ellers pleier dagene å gå i ett og det er travelt så trenger litt fri. I det siste har det skjedd mye rart som for eks jeg har vært på hyttetur med mine gode venner som var utrolig hyggelig og jeg håper det blir flere sånne hytteturer fremover. Ellers har det ikke skjedd så mye annet spennende. Jeg ville bare oppdatere bloggen, jeg sitter å tenker på om jeg faktisk skal slutte å blogge. Jeg har ikke tid i ukedagene og ofte så har jeg ikke alltid tid i helgene heller og da blir det så dårlig med oppdateringer her. Hva tenker dere?


  2 kommentarer på "SISTE DAG I OKTOBER"

Postet av: Anniken
Så fine bilder!
31.10.2013, 22:17
URL: http://agulbr.blogg.no
Postet av: lillebenedikte
Nydelige bilder :)
01.11.2013, 09:20
URL: http://lillebenedikte.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg heter da Henriette Sveberg og er 17 år gammel, og på bloggen min får du et innblikk av hverdag, mote, meninger, inspirasjon og mer.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsorer: henriettesveberg@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits