Training

Hei og hopp! 

Noen av dere har vel allerede sommerferie, jeg får dessverre ikke sommerferie før neste uke! Jeg vil gjerne dele noe med dere, noe jeg virkelig er stolt av for tiden. Jeg føler meg flott, jeg føler meg glad og vel med meg selv! Jeg spiser mye sunt, men kan ha perioder der jeg bare spiser drittmat rett og slett. Man har lov til å kose seg, men ikke HVER eneste dag. 
Jeg har gått ned en del kilo som dere ser, jeg føler meg klar til sommeren og vise fram kroppen i bikini. 

Beinhard trening er virkelig verdt det! Hver tåre og svette var verdt det. Det kan være beinhardt, men man må stå det igjennom, så kommer man til målet sitt etterhvert. Bare ikke gi opp, så kommer du langt. 
Jeg har hatt perioder der jeg har hatt null inspirasjon til å trene, men drar alltid å trener og den deilige følelsen etter å ha trent er deilig! Da får jeg alltids en god natts søvn. Hvis du ikke føler deg vel med den kroppen du har, om du har noen ekstra kilo på kroppen gjør ingenting men man kan alltids også gjøre noe med det hvis man vil gjøre noe med det! 

Elsk kroppen din sånn som den er! Du er flott uansett.

 


  1 kommentarer på "Training"

Postet av: Sandra Calmeyer Bergan
Sykt bra jobba, Henriette! Du har en fantastisk kropp, gratulerer med resultatet :)
27.08.2014, 22:11
URL: http://sandracb.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Jeg heter da Henriette Sveberg og er 17 år gammel, og på bloggen min får du et innblikk av hverdag, mote, meninger, inspirasjon og mer.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsorer: henriettesveberg@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits