Todays workout check!

Hei dere! Tilbake på bloggen igjen gitt, lenge siden nå. I allefall i dag har jeg jammen meg fått trent, jeg skal nemlig tilbake til trening igjen for å komme meg i form igjen og jeg trener for å få bedre kropp. Er ikke det at jeg er misfornøyd med den men man føler seg så mye bedre etter å ha trent! Ikke bare det men man blir så glad og fornøyd når man har trent. Er sliten gitt, så nå er det natta!

Training

Hei og hopp! 

Noen av dere har vel allerede sommerferie, jeg får dessverre ikke sommerferie før neste uke! Jeg vil gjerne dele noe med dere, noe jeg virkelig er stolt av for tiden. Jeg føler meg flott, jeg føler meg glad og vel med meg selv! Jeg spiser mye sunt, men kan ha perioder der jeg bare spiser drittmat rett og slett. Man har lov til å kose seg, men ikke HVER eneste dag. 
Jeg har gått ned en del kilo som dere ser, jeg føler meg klar til sommeren og vise fram kroppen i bikini. 

Beinhard trening er virkelig verdt det! Hver tåre og svette var verdt det. Det kan være beinhardt, men man må stå det igjennom, så kommer man til målet sitt etterhvert. Bare ikke gi opp, så kommer du langt. 
Jeg har hatt perioder der jeg har hatt null inspirasjon til å trene, men drar alltid å trener og den deilige følelsen etter å ha trent er deilig! Da får jeg alltids en god natts søvn. Hvis du ikke føler deg vel med den kroppen du har, om du har noen ekstra kilo på kroppen gjør ingenting men man kan alltids også gjøre noe med det hvis man vil gjøre noe med det! 

Elsk kroppen din sånn som den er! Du er flott uansett.

 

INSTAGRAM

Følg meg på instagram, oppdaterer oftere der!
God Fredag

Hei dere! Det er veldig stille fra meg, jeg vet. Det er vel fordi jeg har ikke giddet å bry meg så mye om bloggen, jeg jobber og trener for det meste så har ikke tatt meg tid til å oppdatere dere. Det har skjedd en del ting siden sist gang jeg blogget, og det kan jeg ta opp en annen gang. Nå er det helg og det skal nytes med måte. 

Ha en kjempe fin fredag og helg!

SOMMER2013
En liten mimrestund! Gleder meg allerede til sommeren.

Noen som allerede vet hva de skal i sommer?

Godt nyttår!

Godt nyttår alle sammen! Håper alle hadde en fin feiring, det hadde i allefall jeg. Ble ikke så sent hjem heller og det var veldig deilig! Jeg startet dagen med en god frokost og senere på dagen så ble det en joggetur med lillesøster og bikkja i skogen. Det var min fine start på et nytt år, håper dette året blir kjempe bra siden jeg er russ i år og i fjor var det mange nedturer men også noen oppturer. Jeg gleder meg til dette året her!Jeg håper dere hadde en fin nyttårsfeiring og at det ble en fin start på det nye året? 

3 adventssøndag

Hei og god advent alle sammen!

Nå er det lenge siden jeg har oppdatert dere, først vil jeg si at for tiden så gleder jeg meg til juleferie og julaften. Nå sitter jeg å nyter en kopp te før det blir tidlig natta på meg. Nå er det virkelig ikke lenge til jul og nytt år, dette året har gått fort! Jeg kommer til å ha et tilbakeblikk av året som har gått i slutten av desember.

Over til noe annet, jeg har fått handlet inn alt av julegaver og julekjole. Mangler bare sko og tilbehør så er alt i boks så da kan bare julen og nyttårsaften komme for min del.
Er du ferdig med julegavene i år?

Sunday

Søndager er koselige, bare slappe av og kose seg og lade opp til en ny uke. Nesten klar for en ny uke! Har du gjort noe spennende i helgen?

God helg

Endelig fredag igjen! Utrolig deilig med helg kjenner jeg, har vært litt sånn ikke helt i form i noen dager nå så blir deilig å slappe av litt. Hva er dine planer i helgen?

SISTE DAG I OKTOBER

I dag er det siste dag i oktober, i morgen er det november allerede! Herlighet dagene bare raser avgårde føler jeg. Uansett jeg har det travelt i dagene og jeg skal være helt ærlig men jeg legger meg tidlig hver dag. Ikke i dag siden jeg har fri fra jobb i morgen og det er kjempe deilig. Ellers pleier dagene å gå i ett og det er travelt så trenger litt fri. I det siste har det skjedd mye rart som for eks jeg har vært på hyttetur med mine gode venner som var utrolig hyggelig og jeg håper det blir flere sånne hytteturer fremover. Ellers har det ikke skjedd så mye annet spennende. Jeg ville bare oppdatere bloggen, jeg sitter å tenker på om jeg faktisk skal slutte å blogge. Jeg har ikke tid i ukedagene og ofte så har jeg ikke alltid tid i helgene heller og da blir det så dårlig med oppdateringer her. Hva tenker dere?

Autumn

Nå er det høst, vi er i oktober og det er varmt! Det er nesten uvirkelig men deilig! Alle bildene er tatt av meg og de er tatt med mobilen min. Elsker høsten, utrolig mye fine farger og ikke minst når det er så fint vær som det har vært i dag!
Elsker du også høsten?

Dagene går

Dagene bare flyr avgårde. Plutselig er det fredag igjen og helg og kos! Gleder meg til helg, slappe av og bare kose meg. Trenger av og til sånne helger kjenner jeg. Ellers har det ikke skjedd så mye spennende her hos meg. Bare at jeg jobber og trener, prøver også å få tid til venner men det er ikke så lett. Men nå skal jeg legge meg, deilig å legge seg etter trening. I morgen er det fredag, jippi ?? Hva skal du finne på til helgen?

Lille prinsen

Da har vi fått oss valp, den er bare mega nydelig! Rasen heter russisk bolonka, og den blir ikke kjempe stor. En skikkelig sofagris, men også en med mye energi i ?? alle bilder er tatt av meg. Hunden heter moritz men vi sier morris!

Gårsdagen

I går var jeg ute med masse folk! Utrolig koselig, her er noen bilder fra i går!

22.09.2013

Hei og god søndag! Nå i skrivende stund ligger jeg i senga og slapperav. Deilig å bare slappe av til tider også når ukene bare går i ett sett hver eneste dag og jeg ikke får satt meg ned og kost meg ordentlig med en kopp te ellernoe! Nå er det virkelig høst ute og jeg har vært innom urban(I går) da kjøpte jeg meg nemlig 4 stk med luer fra carhart! Jeg elsker de luene, utrolig deilige og bruke nå om høsten og vinteren. I dag har det vært en stille og rolig dag, stod opp sent(ENDELIG), jeg pleier å våkne opp 8 i helgene uansett og står opp 6 i hverdagene så det var deilig å sove litt ekstra lenge i dag. Kjører sminkefri dag på søndagene, elsker søndager!

Hva synes du om carhart luene?

Friday!

 Endelig fredag og snart helg, det blir deilig kjenner jeg. Helgen min blir en rolig helg på hyttetur med familien og det blir koselig for er lenge siden jeg har vært på hyttetur med familien min. Det kommer til å være stille fra meg i helgen grunnen til det er at jeg vet ikke om det er noe internett på hytta. Uansett ha en god helg alle sammen og nyt det!

Jeg lurer på en ting, jeg har veldig tykt hår og det blir ofte krusete, noen som vet om en bra hårkur som kan endre dette? 
 

GOOD MORNING

God morgen og god onsdag. Vi er midt i uken og jeg synes dagene bare flyr avgårde, i dag skal jeg på lærlingtreff for å vite litt mer om hvordan det er å være lærling osv! Jeg trives å være lærling, det er deilig å jobbe i stedet for å drasse meg selv på skolen når jeg ikke har motivasjon til å fullføre skoleåret. Mine andre planer for i dag er at jeg skal trene litt, jeg har vært sløv på å trene men NÅ må det få være nok for nå skal jeg få like bra motivasjon som jeg hadde før sommerferien. Det blir kjempe deilig å få kommet i gang med det! Etter trening blir det vel en tur til en god venninne og vi skal gjøre klar bilen hennes til russetiden, den tiden blir bra selv om jeg blir vandreruss så har vi bilen hennes til treffene.  Jeg hadde faktisk INGEN planer å bli russ, det var fordi jeg skulle spare penger til leilighet i stedet men jeg har tenkt litt og man er russ bare en gang så da ble det til at jeg blir russ men samtidig prøver å spare litt av pengene mine til leilighet ved siden av.

Noen andre som skal være russ 2014?

WANTS FROM BUBBLEROOM

Jakken / KjoleNr1 / Topp med åpen rygg / Kjole med åpen rygg

Noe nytt i klesskapet? Jatakk, den jakken over elsker jeg virkelig! Jeg er også utrolig glad i gensere og kjoler med åpen rygg, synes de er utrolig fine! Tror jammen jeg skal bestille meg dette her.
Alle antrekkene kan du ha på deg på fest, hvertfall jakken over her for det er jo høst nå og om kvelden/natta er det kaldere og hvis man da raver rundt i gatene så er det lurt med en jakke som er behagelig å ha på og ikke minst en jakke som ser ekstra fin ut. 

Alle disse kan du bestille på http://www.bubbleroom.no/ 

Hvis du også skal få fri frakt så får du handle over 300kr med koden FALL

GOD KVELD

God kveld alle lesere! Helt utrolig at jeg fremdeles er oppe men nå har jeg bestilt klær til russetiden og har ordnet litt ting og tang. 

Jeg tenkte at jeg skal ha et innlegg om det jeg har kjøpt men ikke bare det, jeg har kjøpt meg en ny treningsbukse som jeg gjerne kan anbefale! Elsker virkelig treningsbuksa, utrolig deilig å ha på. Gleder dere til det?

En ny uke med nye utfordringer! Ha en fremdeles fin kveld, dette ble et kort innlegg på grunn av at jeg skal opp tidlig i morgen og vil gjerne legge meg tidlig som mulig. 

TGIF

Endelig fredag! Jeg har ikke vært på jobb de 2 dagene her så helg for meg, hehe grunnen til det er at jeg har hatt en god venn som har stått ved siden av senga(bøtte)...men jeg er på bedringsvei og har fått i meg litt mat nå. Uansett jeg skulle bare informere at jeg kommer med et innlegg om innkjøpene fra oslo når jeg var der sist. Enn så lenge såå får vi nyte og lese gamle innlegg i mens, det skal jeg for å få litt inspirasjon til å blogge litt mer og se hva jeg kan endre på ved bloggingen min. Ellers trives jeg i jobben min!

Tar et gammelt bilde! Nå er jeg usminket og ufresh! Tenkte jeg skulle hive meg i dusjen straks. Ha en god fredag folkens! 

Hva skal du gjøre i helgen som er spennende?

I WISH

Jeg skulle ønske at jeg kunne fortelle dere hva jeg tenker akkurat nå for tiden men det kan jeg dessverre ikke for det er litt for privat...men jeg vil gjerne fortelle dere at nå har en uke gått og jeg har jobbet hele denne uken på barnehage og jeg trives kjempe godt der!

Blir lite blogging fra min side, det beklager jeg veldig men jeg har en eller to jobber å prioritere akkurat nå for tiden og livet mitt! Men kommer så klart noen oppdateringer i helgene.

Jobber du eller starter du på skole om 1 uke?

1 UKE IGJEN

Jeg har bare 1 uke med sommerferie igjen folkens....det er skikkelig kjipt, men samtidig deilig. Jeg skal begynne å jobbe, det blir moro med lønn igjen!Jeg har hatt en fantastisk sommerferie og den ble super så bra siden jeg var 2 uker i kroatia, også slottsfjell rett etter det. Jeg skal oppsummere hele ferien min med bilder i neste innlegg, dere får glede dere til det! I mellom tiden kommer det nok til å bli mer skriving fra min side. Nå er det natta for min del, så god natt søte lesere!

Hatt en fin sommerferie så langt?

Yves Rocher

Yves Rocher er et kjent merke i Frankrike og det er ganske populært. Jeg har kikket rundt på nettsiden dems og funnet noen sommerfavoritter som jeg liker og vil bestille!


Dette er for hendene, viktig og holde fuktigheten i hendene om sommeren og vinteren! Link HER


Body lotion som lukter kokosnøtt om sommeren er bare så himmelsk, og det holder huden din fuktig! Link HER


En peeling som lukter aprikos er en jeg virkelig ønsker å prøve ut! Link HER

 

Rabattkoden kan du få for da får du en after sunlotion som den som er på bildet under her, rabattkoden er SUMMEROFFER + 20% rabatt på Yves Rocher.
Fuck it, det er sommer

Det suger veldig å ha halsbetennelse når jeg har sommerferie og jeg har ikke lang sommerferie igjen for jeg skal nemlig begynne å jobbe 5 august. Nå er jeg på bedringsvei og det er godt! Jeg ville bare si at slottsfjell var helt rått og det vil jeg gjerne være med på igjen, bare huske på mer klær om kvelden denne gangen for det var det som gjorde at jeg ble syk.

Over til noe annet, jeg skal legge ut flere innlegg fra både kroatia og slottsfjell, men jeg må bare bli ordentlig frisk først. Nå skal jeg legge meg og sove, jeg sover utrolig lite nå som jeg er syk med feber og halsvondt men heldigvis bedre enn her om dagen da jeg så vidt klarte å prate. Nok om det, ganske usaklig innlegg men takk for meg nå legger jeg meg!

Noen som har hatt en fin sommerferie så langt?

KROATIA DEL 2

Del 3 kommer senere! Savner det virkelig nå selvom det har vært fine dager her hjemme også.

KROATIA DEL 1

Del 2 kommer senere1

Kroatia

Hei alle dere! Nå har det vært stille fra meg lenge, nå befinner jeg meg altså i Kroatia med familien. Koser oss i sol og varme på en seilbåt. Håper dere i Norge koser dere masse, kommer med bilder fra Kroatia når jeg kommer hjem hvis jeg rekker det før slottsfjellfestivalen. Er det noen som skal dit i år?

SOMMERFERIE

Nå er det sommerferie for meg på en måte, jeg må jo selvfølgelig på jobb men det er noen timer! Nok om det, jeg har jo lagt bloggen min på hylla en stund og da tenkte jeg bare å si at jeg kommer til å lese blogger selvom jeg har lagt min på hylla. Så er bare å komme med bloggene deres, så skal jeg ta meg tid til å lese dem.


Gammelt bilde av meg og Julie!

LEGGER BLOGGEN PÅ HYLLA EN STUND

Ja da har jeg bestemt meg for å legge fra meg bloggen en stund og konsentrere meg om andre ting i livet mitt. Nå er det snart skoleslutt og start på sommerferien og jeg reiser nesten med en gang sommerferien starter. Jeg vet ikke hvor lenge det blir stille fra meg, kan nok komme med små innlegg om hva som foregår om tiden. Kommer også med noen bilder der jeg oppsummerer sommerferien min. Dere får ha en kjempe fin sommerferie alle sammen, håper dere nyter den kjempe mye! Sees nok etter sommerferien.GOD MORGEN

God morgen alle sammen! Da er dagen for eksamen her, og jeg er tidlig oppe...Våknet faktisk 04 i dag men da får jeg god tid til å øve.

Hva skal jeg gjøre etter eksamen i dag? Tja jeg tenker jeg skal dra å trene når jeg er ferdig med eksamen, det blir kjempe deilig. Har vært ute av trening nå en god stund pga jeg har vært mye syk og jeg pådro meg en halsbetennelse for ikke så lenge siden. Kjipt har det vært, men nå skal det bli deilig å komme tilbake! Jeg vet ikke hva mer, men jeg vet at jeg har fri en hel uke fra skolen nå og det skal nytes når det er fint vær.

Jeg har kjøpt inn litt nytt i klesskapet mitt som jeg kan vise dere! Men nå skal jeg trekke meg tilbake til eksamensøvingen.

Ha en fantastisk dag alle sammen 

God natt alle søte

Da er det nok med eksamens forberedelse, og tid for senga! Hvordan har din dag vært i dag?

HELLO JUNE

Åååh jeg bare elsker været nå for tiden, masse sol men jeg må dessverre tilbringe noe av dagene mine på å sitte inne å forberede meg til eksamen sånn som i dag. Jeg har nemlig eksamen i morgen og jeg er så frustrert for jeg klarer ikke å konsentrere meg. Er det noen som har bra tips på å få tilbake konsentrasjonen? For jeg trenger den virkelig nå...Hjelp?

Jeg beklager virkelig for null blogging nå, det er mye som foregår og jeg forbereder meg til å gjøre siste innspurt på skolen. Er ikke mange ukene til sommerferien og det gleder jeg meg så sinnsykt til. Ikke minst slippe å tenke på å stå opp tidlig, slippe å dra på skolen. Det jeg gleder meg til nå er å starte å jobbe i stedet for å sitte inne på en skole i 6 timer.

De siste dagene mine har bare gått til skole, teorikurs og ta det med ro før eksamen som å bade i bassenget og bare ligge å slikke sol. Jeg har dessverre ikke mange spennende bilder som jeg har tatt, men kan vel dele litt med dere. Hvis ikke kan dere fremdeles følge meg på instagram for der får dere nok mer oppdateringer om hva som foregår enn her.

Dette blir et lite kort usaklig innlegg for jeg må tilbake til eksamens forbredelsene mine, dette kommer til å ta hele dagen..gleder meg til å bli ferdig! Jeg er først i morgen også, det blir godt å bli ferdig fort med det. 

 

 

Soon work

Da er det på tide med å pakke bagen og gjøre seg klar for jobb. Solen skinner ute og jeg skal sitte inne i 3 timer, etter det skal jeg nemlig på kino med pappa og lillebroren min. Skal se fast and furious 6, jeg har hørt den er bra så har høye forventninger til den.

Nå har jeg begynt å blogge fra pc'en også men jeg må dessverre levere inn denne snart for slutter på skolen dette året, det blir utrolig deilig å jobbe i stedet når jeg har null motivasjon til skolen. Først og fremst gleder jeg meg helt sinnsykt til sommerferien, den blir så utrolig bra med mange bra folk. Er så utrolig klar for sommerferie, solfylte dager, gå i shorts og legge seg ut på verandaen og slikke sol hele dagen.

Nå får jeg se å gjøre meg klar for jobb, kommer muligens et blogginnlegg fra mobilen min siden jeg skal ikke ta med meg pc'en til pappa. Blir pc fri hele helgen!

Hva skal du gjøre i sommerferien? Flere som gleder seg til sommerferien?


 

Bare mobilblogging

Beklager for bare dårlige innlegg, jeg blogger dessverre fra mobilen min tiden framover. Er så mye som skjer nå, siste innspurt på skolen og teorikurs til bil osv. Men kommer sterkere å bedre tilbake når det nærmere seg skoleslutt og avspaseringer. Håper dere godtar dette.
Hvordan har uken vært for dere?

God morgen

Da var finværet over, og skyene har kommet igjen. Veldi trist for det var utrolig kos med sol og varme. I går hadde jeg besøk og vi var å badet hos pappa som har basseng, jeg har fått enda mer farge og det er kos. Nå gleder jeg meg virkelig til ferie kjenner jeg! Og følg meg gjerne på instagram folkens, jeg følger tilbake :) Hva har du gjort i pinsen?

17 mai!

I går hadde jeg en fin feiring med familien min. Så på barnetoget og borgetoget før det ble reker med tanta og onkelen min.

Grunnen til jeg er oppe så tidlig er fordi jeg skal på jobb snart og det er nydelig vær ute. Så blir godt med en liten frisk tur før jobb.

17 mai i morgen

Jeg elsker 17 mai! Det er så koselig og da får jeg ha på meg bunaden min som jeg arvet av min kjære farmor. Det som er synd i år er at jeg er syk på 17 mai, det blir en lang lang dag for meg gitt! Skal prøve å holde ut dagen.
Hva skal du ha på deg i morgen?
Har du bunad?

Bilder fra uke 19

SUNDAY IS FUNDAY

Hei og god kveld til alle dere.
Jeg vet jeg ikke har vært så flink til å blogge og det må jeg virkelig beklage men jeg kan si at jeg er mer aktiv på instagram så bare å følge meg på h3nriette.

Disse dagene denne uken har vært herlig, først og fremst så var jeg på one direction konsert med lillesøsteren min og det var bare utrolig kos. Og resten av uken har jeg bare storkost meg ufattelig mye! Var faktisk på date på onsdagen, det gikk kjempe fint. Det har ikke vært så mye pent vær i det siste men nå kom solen over her jeg bor så nå blir det snart grillmat og kos med familien resten av kvelden.

Dette var kort oppsumert av hvordan uken min har vært og foregått. Jeg tror at skolepc'en min er på vei til å ta kvelden nå snart, men skal legge ut bilder fra uken senere i kveld eller i morgen med mobilen.


Hvordan har din uke vært?


God morgen

God morgen, solen skinner her og jeg er tidlig våken! Jeg har fri i dag pga har tentamen i morgen så burde øve i dag. Jeg har dessverre blitt syk igjen med en fæl hoste som ikke er så utrolig deilig å ha...senere i dag skal jeg klippe meg, dere får se resultatet etterpå.

SKAL JEG GJØRE NOE NYTT?

Hva synes dere om at hver onsdag så kan jeg skrive hva jeg mener om hvert tema? Dere kan komme med et tema jeg kan skrive om. Jeg synes faktisk det er spennende å få skrevet hva jeg mener om forskjellige temaer så det hadde vært morro.Ja eller Nei?

GOD MORGEN

God morgen kjære lesere.

Det er mandag igjen og jeg er godt som død allerede. Helgen ble en morsom helg, var ute på buddha med Victoria og der møtte jeg på noen av deltakerene fra paradise.
Akkurat nå sitter jeg på skolen og jobber med oppgaver, kjenner dette blir en LAAANG dag.Ha en fin og god mandag!

Gjorde du noe spennende i helgen?

SALG HOS BUBBLEROOM

Nå er det salg hos bubbleroom og jeg fant noe som jeg likte. Jeg vil gjerne kjøpe det, får se om jeg bestiller meg det etterpå.ER DU EN AV DEM SOM SNOKER I SKAPER OG SKUFFER?

Er du en av dem som snoker i skaper og skuffer for å finne noe veldig godt og søtt å spise på siden du er så fysen? Tvil ikke, jeg har nemlig et utrolig kos tips som endrer det hele.
Jeg nemlig gjorde dette hele tiden, jeg snoket etter godteri hele tiden men nå har det blitt slutt på all godterispising i ukedagene og det har heller havnet i helgene.

TIPS:

  • Det du kan gjøre er å lage deg en god smoothie med frukt og bær, yoghurt(jeg bruker den tyrkiske yoghurten) og melk. Vips så har du en god og sunn drikke som du kan kose med deg med gooood samvittighet. Du må ha blender for å lage smoothie så hvis du ikke har det så tvil ikke,
  • Har du ikke blender, så får du gjøre som meg. Jeg pleier om kvelden hvis jeg går lei av smoothie er å ta en skål med havregryn/havregrøt(jeg spiser havregrøt fra AXA med vanilje og rosin) der pleier jeg å putte oppi litt bananer og blåbær for å piffe den opp litt. Og til slutt litt kanel for smakensskyld! Utrolig godt og veldig lett og fort gjort.
  • Du kan også kjøpe inn masse frukt og bær, ta et fat og legge alle bærene og fruktene du har kjøpt også der har du en god og sunt kveldsmåltid hvis du er søtsugen.

Det var alle tipsene som jeg kom på. Jeg pleier å gjøre dette selv hver dag, og for å si det sånn jeg elsker smoothie. Lager det omtrent hver dag og det er en favoritt her hjemme i huset.Hva synes du om tipsene?

ANBEFALING AV DORCO SHAI

Jeg fikk endelig en Dorco Shai i posten etter ca 3 uker. Etter å ha lest om denne 6 bladershøvelen på toppbloggerne så tenkte jeg at jeg ville teste ut denne jeg og. Jeg kan si jeg er kjempe fornøyd med denne, utrolig myk hud etterpå og jeg trenger bare og ta over 1 gang for å få med meg alle hårene. Så denne skal jeg definitivt beholde, utrolig fornøyd.

Du kan få bestilt en gratis pakke HER og da blir den sendt rett hjem til deg i posten. Et klikk også er denne engelen i postkassen din!


Tommel opp for denne fine rosa og deilige høvelen.

Har du den? Hva synes du om den?

 Hei! Jeg heter da Henriette Sveberg og er 17 år gammel, og på bloggen min får du et innblikk av hverdag, mote, meninger, inspirasjon og mer.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsorer: henriettesveberg@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits