Looong time!

Hei dere!
Nå er det en stund siden jeg har blogget, jeg savner det litt faktisk men når det er så hektisk som det er så får jeg aldri tid til å sette meg ned og skrive et interessant innlegg. Jeg vil gjerne blogge litt igjen, bare starte i det små akkurat nå. Så derfor trenger jeg hjelp fra dere, hva vil dere jeg skal skrive om? Hva er det dere er interessert i å lese?

 

TRAVLE DAGER

Hei og hopp! Jeg beklager det med lite blogging og ikke fått lagt ut innkjøpene fra oslo. Jeg har veldig travle dager som består av å dra på jobb, hjem å spise, trening og til slutt legge meg. Jeg rekker så vidt å blogge, jeg er så sliten etter å ha trent pluss jobb så det beklager jeg virkelig! Uansett, til helgen blir det internettfri igjen og det blir deilig. Jeg setter faktisk mer pris på helgene nå siden jeg ikke kommer til å få noe høstferie osv så der er dere som går på skole heldige med ennå så nyt det ennå når dere kan for plutselig tar det slutt. I skrivende stund så er jeg på vei til å legge meg, øynene glipper igjen og jeg gjesper som bare det. Håper dere har hatt en kjempe fin dag og snart er det helg, ikke helt for meg da siden jeg skal jobbe litt på lørdag også. 


Slenger med et bilde fra mai i år! Savner sommeren noe helt sykt men høsten er virkelig en fin tid på året også.

 

NEW IN

I går var jeg en tur i byen, så fant jeg en utrolig fin klokke(den minnet meg om michael kors klokken) så jeg kjøpte den og den er utrolig deilig å ha på! Jeg har ikke vist det på bloggen men her kommer noen bilder av tattoveringen jeg har tatt. Den er vel 4 uker gammel ellernoe nå og jeg elsker den utrolig mye! Selv om det er mange som har den og den er på en måte "brukt" opp så er jeg utrolig fornøyd med den.


Elsker klokka og rødt er jo høstens farge i år!


Hva synes du? Har du tattovering?

SLOTTSFJELL 2013

Slottsfjell var helt konge, jeg savner det allerede!Savner også campingen. Vi var så utrolig heldige med været!Anbefales å dra dit! Håper på at jeg skal tilbake neste år og at det kommer noen bra artister neste år også.

Var du på slottsfjellfestivalen i år?

KROATIA DEL 3

Det var de siste bildene fra Kroatia! Jeg har mange mange fler men det er disse jeg deler med dere, hvis ikke hadde det blitt mange bildeinnlegg! Beklager dårlig kvalitet, har tatt disse bildene med mobilen.

Lørdag

Yey det er lørdag og gjett hva jeg gjør mens det er så fint vær?
Jeg øver nemlig til eksamen! Jeg sitter selvfølgelig ute og koser meg ute i sola men det blåser en del men gjør ingenting. Jeg skal nok tilbringe dagen foran dataen og øve til eksamen. Må gjøre noe fornuftig i mens det er helg og jeg har ikke mye annet å gjøre så var like greit. Jeg får heller ikke blogget i morgen siden i morgen skal jeg nemlig i konfirmasjon til min kjære kusine også drar jeg til Sandefjord for å hente guttenmin. Jeg tar nok en pause fra bloggen i noen dager for nå må jeg virkelig skjerpe meg og øve til eksamen som er torsdag neste uke!

Har du eksamen snart?


Tehe, meg i bunad i fjor.

Kom opp!

Heyhey!
Jeg er så lykkelig, jeg kryssa fingra for å ikke komme opp i matte og yey klassen kom opp i engelsk! Diggeste å høre, hatt slækkeste dagen og slutta tidlig. Nå er det bare å forberede seg masse i helga også er det engelsk eksamen allerede på torsdag neste uke. Jeg er så glad at det er ikke mulig. Nå skal jeg feire litt med god mat før jeg setter i gang for å øve for jeg skal få bra karakter på denne eksamen!

Kom du opp og hva kom du opp i?

Sunny day

Ja da har jeg fått meg sponsor og jeg er sponset av superkul og nelly å håper inderlig at dette går bra!
Jeg har nerver for i morgen får vi vite hva vi har kommet opp i skriftelig eksamen, og jeg håper virkelig ikke at klassen min kommer opp i matte. Matte er ikke tingen for klassen dessvere! Men ellers i dag har dagen vært avslappende og jeg har vunnet en konkurranse på en blogg så jeg håper på å få premien i posten i morgen eller om noen få dager.
Her var det et lite innlegg men kommer et nytt innlegg senere i dag for jeg skal nemlig vise dere noe kjæresten min har lagd etterpå.Meg på rideleir 2007/2008?

- Har du eksamen i år? Hva håper du på å komme opp i?

- HenrietteHei! Jeg heter da Henriette Sveberg og er 17 år gammel, og på bloggen min får du et innblikk av hverdag, mote, meninger, inspirasjon og mer.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsorer: henriettesveberg@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits